Bygg D: Leiligheter

Velkommen til bygg D. Bygget ligger ved siden av Bygg B. D Bygget er vårt nyeste tilskudd og har totalt 39 Leiligheter og er i 5 etasjer hvor 1 og 2 etasje er parkering. Her kan en parkere innendørs og ta heisen rett opp til Leiligheten. Leilighetene varierer fra 47 – 106 m2 og har fra 2 – 5 soverom. Ca halvparten av Leilighetene har utsikt mot Halstensgård Skisenter m.m og den andre halvparten har mot Ustedalsfjorden og Vestlia.

D Leilighet med 2 Soverom

D 4 sengs leilighet i vårt nyåpnet D bygg er med 2 soverom ( 4 sengeplasser ), åpen stue/kjøkken og bad .Noen har utsikt mot Halstensgård Skisenter og noen har mot Ustedalsfjorden og Vestlia. Mot et tillegg på Kr. 200.- pr døgn kan en sikre seg utsikt mot Ustedalsfjorden som kanskje er Geilos flotteste utsikt. Leilighetene er 48 kvadrat og alle leilighetene har : varmekabler i entre/hall og bad, alle gulver er med skifer eller parkett fra Kahrs. Tak og vegger er malt i lyse farger. Kjøkken med integrerte hvitevarer, kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og plate topp. Keramiske fliser over kjøkkenbenk. Tv med diverse kanaler og balansert ventilasjons anlegg. Alle leilighetene har svalgang utenfor, så her kan en åpne døren og få inn den friske fjell luften. Bygget er ca 50 meter fra Resepsjonen og etter å ha parkert i samme bygg kan en ta heisen rett opp til leiligheten. Vinterstid stopper skibussen like utenfor.

D Leilighet med 3 Soverom, 1 bad

D 6 sengs leilighet i vårt nyåpnet D bygg er med 3 soverom ( 6 sengeplasser ), åpen stue/kjøkken og bad . Leiligheten har utsikt mot Halstensgård Skisenter og er 75 kvadrat på et gulv og alle leiligheten har : varmekabler i entre/hall og bad, alle gulver er med skifer eller parkett fra Kahrs. Tak og vegger er malt i lyse farger. Kjøkken med integrerte hvitevarer, kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og plate topp. Keramiske fliser over kjøkkenbenk. Tv med diverse kanaler og balansert ventilasjons anlegg. Alle leilighetene har svalgang utenfor, så her kan en åpne døren og få inn den friske fjell luften. Bygget er ca 50 meter fra Resepsjonen og etter å ha parkert i samme bygg kan en ta heisen rett opp til leiligheten. Vinterstid stopper skibussen like utenfor.

D Leilighet med 3 Soverom, 2 bad

D 6 sengs leilighet i vårt nyåpnet D bygg er med 3 soverom ( 6 sengeplasser ), 2 bad, åpen stue/kjøkken . Leiligheten har utsikt mot Halstensgård Skisenter eller Ustedalsfjorden og Vestlia. Mot et tillegg på Kr. 200.- pr døgn kan en sikre seg utsikt mot Ustedalsfjorden som kanskje er Geilos flotteste utsikt. De er fra 85 kvadrat, fordelt på 2 etasjer. Alle leiligheten har : varmekabler i entre/hall og bad, alle gulver er med skifer eller parkett fra Kahrs. Tak og vegger er malt i lyse farger. Kjøkken med integrerte hvitevarer, kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og plate topp. Keramiske fliser over kjøkkenbenk. Tv med diverse kanaler og balansert ventilasjons anlegg. Alle leilighetene har svalgang utenfor, så her kan en åpne døren og få inn den friske fjell luften. Bygget er ca 50 meter fra Resepsjonen og etter å ha parkert i samme bygg kan en ta heisen rett opp til leiligheten. Vinterstid stopper skibussen like utenfor.

D Endeleilighet med 3 Soverom

D 6 sengs Ende leilighet i vårt nyåpnet D bygg er med 3 soverom ( 6 sengeplasser ), 2 bad, stue/kjøkken fordelt på 2 etasjer .Noen har utsikt mot Halstensgård Skisenter og noen har mot Ustedalsfjorden og Vestlia. Mot et tillegg på Kr. 200.- pr døgn kan en sikre seg utsikt mot Ustedalsfjorden som kanskje er Geilos flotteste utsikt. Leilighetene er 100 kvadrat og alle leilighetene har : varmekabler i entre/hall og bad, alle gulver er med skifer eller parkett fra Kahrs. Tak og vegger er malt i lyse farger. Kjøkken med integrerte hvitevarer, kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og plate topp. Keramiske fliser over kjøkkenbenk.

D Endeleilighet med 2 Soverom

D 4 sengs Ende leilighet i vårt nyåpnet D bygg er med 2 soverom ( 4 sengeplasser ), bad, stue/kjøkken. Noen har utsikt mot Halstensgård Skisenter og noen har mot Ustedalsfjorden og Vestlia. Mot et tillegg på Kr. 200.- pr døgn kan en sikre seg utsikt mot Ustedalsfjorden som kanskje er Geilos flotteste utsikt. Leilighetene er 55 kvadrat og alle leilighetene har : varmekabler i entre/hall og bad, alle gulver er med skifer eller parkett fra Kahrs. Tak og vegger er malt i lyse farger. Kjøkken med integrerte hvitevarer, kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og plate topp. Keramiske fliser over kjøkkenbenk.

D 8 sengs Leilighet med 4/5 soverom

Nyåpnet leiligheter i D Bygget med plass til 8 personer. Leilighetene har åpen stue/kjøkkenløsning i tillegg til sittegruppe med tv på hemsen. De varierer med 4 soverom ( 2 sengeplasser på hvert rom ) og 5 soverom ( 3 Doble og 2 Enkle sengeplasser. ) De er fra 90 til 100 kvadratmeter. Varmekabler i entre/hall og bad. Alle gulv er med skifer, fliser og parkett fra Kahrs. Kjøkken med integrerte hvitevarer, kjøleskap, oppvaskmaskin, steke ovn og plate topp. Balansert ventilasjonsanlegg.